Szakrális Figyelem Terápia

adminisztrátor képe
Dátum: 
péntek, január 26, 2018 - 18:00
Hol: 
Életfény Központ Budapest, Bérkocsis utca 41. I. em. 9. (25 kód), Budapest, 1084

Richard Harvey pszichoterapeuta és spirituális tanító először látogat el Magyarországra, hogy egy három napos program sorozat keretei között megismertesse az itthoni érdeklődőket (spirituális keresőket, terapeutákat, pszichológusokat, spirituális tanítókat…) a több mint 40 éves munkássága során született Szakrális Figyelem Terápia alapjaival.

Richard pszicho-spirituális szemléletének alaptétele, hogy a valódi spiritualitás megtapasztalásához elengedhetetlen a pszichológia folyamatokkal történő egyéni belső munka. Terápiás munkájának középpontjában az egyedi tudatosság felébresztése áll, mely tágabb értelemben a kollektív spirituális ébredés részét képezi. Terápiás módszerének elsődleges célja hozzásegíteni az embereket ahhoz, hogy feltárják, meggyógyítsák és felszabadítsák magukat a korai kondicionáltság által létrehozott korlátozások alól, és egy kiteljesedett, önazonos életet élhessenek. Az érdeklődők a három napos program sorozat eseményein különböző módokon ismerkedhetnek meg Richard-dal és a Szakrális Figyelem Terápia módszerével.

A programok részletes leírása az egyes eseményeknél található.

Január 26., péntek, 18:00: ’Az ember ébredésének útja’ c. bevezető előadás

https://www.facebook.com/events/1884896294858218/

Január 27., szombat, 17:00: ’Az Igazság Társaságában’ - Szatszang Richard Harvey-val

https://www.facebook.com/events/1892706704114119/

Január 28., vasárnap, 10:00 - 18:00: ’Szakrális Figyelem’ - pszicho-spirituális workshop

https://www.facebook.com/events/885144114986065/

Ezen kívül, a program sorozat előtti két hétben van lehetőség a vele való egyéni személyes belső munkára is, egyéni vagy páros terápiás ülés (60 perc) keretei között. Ennek részleteiről, illetve időpont egyeztetés céljából a következő email címen lehet közvetlen nála érdeklődni: richard@therapyandspirituality.com

Richard Harvey-ról bővebben:

http://www.therapyandspirituality.com/

http://www.centerforhumanawakening.com/index.html

A programokon lesz angol tolmács!

A programok külön-külön is látogathatók, azoknak, akik mindhárom programon részt kívánnak venni, kedvezményes árat biztosítunk. Regisztrálni a szervezőnél (Czöndör Katalin) lehetséges, a sacredattentionbp@gmail.com email címen. Ha bármilyen kérdésed van, szívesen válaszolok, ugyanezen az email címen.

Új felhasználók

  • Stormy
  • Gyemantbarbi
  • Gabriella
  • Amigo
  • PZsuzsi
  • Kala
  • Katata
  • szaloki maria
  • csillagvirág
  • Monamie2

Névnap

Budapest
+31°C

Felhőkép

Facebook